We noticed your language is not set to Dutch, would you like to continue on our English language version?

PRIVATE LABEL

PRIVATE LABEL
BUILDING BRANDS

Private label

U kunt bij ons terecht voor de ontwikkeling van uw eigen merk of concept.

Wij geven uw eigen foodlijn graag vorm en vullen deze in met mooie, kwalitatieve producten van erkende fabrikanten. Zo creëren we samen u uw eigen unieke producten. Wij denken met u mee vanaf eerste idee totdat de artikelen op het schap staan.

Brandfoods biedt mogelijkheden in grote diversiteit van productcategorieën. Zo werken wij met Chocolade, zoetwaren en koek. Maar ook met hartige snacks, zoals chips en zoutjes. Ook dranken, kruiden, deegwaren, koffie en thee werken wij ook graag voor u uit. De mogelijkheden bij Brandfoods zijn eindeloos.

ONZE MERKEN o.a.

HENRI WILLIG

Henri Willig is producent van Hollandse kaasspecialiteiten. De bekendste is Baby Gouda. Andere specialiteiten naar eigen receptuur zijn geitenkaas, schapenkaas en biologische kaas. Henri Willig ontwikkelt zijn kaasproducten in eigen kaasmakerij en exporteert naar meer dan 30 landen.

Voor Henri Willig ontwikkelde Brandfoods een aantal kaasgerelateerde producten, zoals kaaszoutjes en smeerkazen. Uiteraard voorzien van een Henri Willig label en uitgevoerd in de hoge kwaliteit die men van Henri Willig mag verwachten.

Blokker

Sinds 1896 is Blokker een vertrouwde naam in de winkelstraat van Nederland. De keten biedt een goed en betrouwbaar huishoud-en basisassortiment in verschillende categorieën waaronder 'Eten & Tafelen' en 'Koken & Bakken'.

Brandfoods heeft voor Blokker onder het label Sereen een zestal luxe glazen kruiden grinders ontwikkeld, aangevuld met een fles olijfolie extra vierge en een fles Balsamico.

WORLD OF DELIGHTS

World of Delights is een snel groeiende internationale Retail organisatie met inmiddels meer dan 50 verkooppunten op met name luchthavens. De organisatie is al ruim 60 jaar actief in de exploitatie van Food-, Souveniers-, Sport-, Gifts & Swarovski shops.

Brandfoods heeft onder andere een aantal mooie notenmixen ontwikkeld, te vinden in de Finefood delicatessenwinkels. In deze winkels vindt de reiziger een zorgvuldig samengesteld assortiment van lokale specialiteiten, aangevuld met internationale verrassende delicatessen.