PRIVATE LABEL

PRIVATE LABEL
BUILDING BRANDS

Private label

U kunt bij ons terecht voor de ontwikkeling van uw eigen merk of concept.

Wij geven uw eigen foodlijn graag vorm en vullen deze in met mooie, kwalitatieve producten van erkende fabrikanten. Zo creƫren wij met u uw eigen unieke producten. Wij denken met u mee vanaf eerste idee totdat de artikelen bij u op het schap staan.

Qua productsoorten zijn alle varianten denkbaar. Zo werken wij met chocolade, zoetwaren en koek, maar ook met hartige snacks, zoals chips en zoutjes. Maar dranken, kruiden, deegwaren, koffie en thee werken wij ook graag voor u uit. De mogelijkheden bij Brandfoods zijn eindeloos.

Bekijk bijvoorbeeld het merk Conserverie en Moutarderie Belge, waar wij mee samenwerken. Zie bieden heerlijke producten, zoals mayonaises en andere sauzen die van uw eigen label voorzien kunnen worden.

ONZE KLANTEN o.a.

HENRI WILLIG

Henri Willig is producent van Hollandse kaasspecialiteiten. De bekendste is Baby Gouda. Andere specialiteiten naar eigen receptuur zijn geitenkaas, schapenkaas en biologische kaas. Henri Willig ontwikkelt zijn kaasproducten in eigen kaasmakerij en exporteert naar meer dan 30 landen.

Voor Henri Willig ontwikkelde Brandfoods een aantal kaasgerelateerde producten, zoals kaaszoutjes en smeerkazen. Uiteraard voorzien van een Henri Willig label en uitgevoerd in de hoge kwaliteit die men van Henri Willig mag verwachten.